- Úvod
- VÝROBA MÝDEL A KOSMETIKY
- OLEJE, másla, tuky - Natur product
- JOJOBOVÝ olej aneb tekuté zlato
JOJOBOVÝ olej aneb tekuté zlato

- INFORMACE O PRODUKTU
- Ke stažení
JOJOBOVÝ olej aneb tekuté zlato70 Kč/ 30 ml
Všechny dodávané suroviny jsou v kosmetické kvalitě, nevhodné pro vnitřní užití.
Náš dodávaný jojobový olej je nejvyšší BIO (organické) kvality s certifikátem od SOIL ASSOCIATION.
Jojobový olej je řazen k nejcennějším olejům, a to především pro svoje ničím jiným nenahraditelné vlastnosti. Vhodný pro všechny typy pokožky. Používá se jako exkluzivní složka masážních a regenračních přípravků, vhodný jako přísada do tělových a pleťových krémů, vlasových balzámů a krémů na ruce.
Nevyvolává alergické reakce, právem je označován jako "tekuté zlato".
Tento olej je obzvlášť vhodný do všech kosmetických produktů určených k péči o pleť, které hydratují, vyživují a chrání.
- INCI: Simmondsia Chinensis Seed Oil
- Olej lisovaný za studena - jednodruhový
- Země původu: Izrael
- Dodavatel: EU
- Biologická odbouratelnost: Snadno biologicky odbouratelné (OECD 301)
- Obsah balení: dle výběru, dodáváno v plastové lahvičce, opatřené trhací pojistkou a těsnící vložkou.


