- Úvod
- VÝROBA MÝDEL A KOSMETIKY
- ovocné, zeleninové, bylinné prášky
- tapiokový škrob
tapiokový škrob

- INFORMACE O PRODUKTU
tapiokový škrob55 Kč/ 250 gramů
Surovina k výrobě domácí kosmetiky. 100% přírodní, rostlinná surovina.
Tapioca je škrob získaný z kořene Manioku, 100% rostlinného původu.
Použití:
- do sypkých tělových pudrů
- do tělových zásypů
- do přípravků proti pocení
- do šumivých koupelových prášků
- škrob do pračky
- krycí kosmetické tyčinky - tapiokový škrob pleť přirozeně matuje
- kosmetické pudry
- vhodný pro mastné vlasy - před mytím vetřít do vlasů - odstraňuje z nich mastnotu
- výroba suchých šamponů - tapioka osvěžuje vlasy a absorbuje z nich olej
- zahušťuje kosmetiku
- zvyšuje viskozitu
- zajišťuje hladký a hedvábně sametový pocit
Receptura na šumivou koupelovou sůl s Tapiokou
- 60 gramů epsomské soli
- 20 gramů jedlé sody
- 10 gramů kyseliny citrónové
- 10 gramů tapioky
- 5 kapek éterického oleje dle potřeby
Suroviny smícháme dohromady, můžeme přidat přírodní barvy a nasypat po jednotlivých barevných vrstvách do ozdobné sklenice.
Přidáváme do koupele.
Složení: 100% škrob z kořene manioku - tapioky
Skladovaní: skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Balení: 250 gramů


